Kiitos kaikille Kouvolan asuntomessuilla kävijöille ja etenkin meidän osastollamme käyneille ja ostoksia tehneille! Messut onnistuivat hyvin ja ViherTähti® sai paljon huomiota etenkin pihasuunnittelun osalta. Olo on helpottunut pitkän messusuunnittelu- ja työrupeaman päättymisestä, toisaalta onnellinen hyvin sujuneesta yhteistyöstä Salvos Finland Oy:n (Lapellandin), KymiSunin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Odotan suotuisan yhteistyön jatkumista.

Näköpiirissä ei ole uutta näin isoa projektia. Nyt täytyy keskittyä siihen olennaiseen eli suunnittelutyöhön. Kiitos suunnitteluasiakkaille kärsivällisyydestä messukiireitteni takia!

Ostoksia voi tehdä edelleen ViherTähden verkkokaupasta www.vihertahti.fi/verkkokauppa.

   

#asuntomessut #asuntomessut2019 #asuntomessut2020 #pioneeripuisto #koria #kouvola #koriakorut #taidetta #pihasuunnittelu #valaistussuunnittelu #visitkouvola #kymisun www.vihertahti.fi

Messut ovat käynnistyneet vilkkaasti! Aika on mennyt nopeasti niin omien suunnittelemien pihakohteiden esittelyissä, uusien pihasuunnitteluiden kyselyissä sekä omalla messuosastolla (Ua5)! Hienoa, että niin monet ovat löytäneet meidät.

Osastollamme on tarjolla myös hopeisia Koria-koruja, kirjoja, kortteja sekä tauluja! Tervetuloa ostoksille!

Vihdoin saimme Lapellandin upean luxusmökkivaunun osastollemme. ViherTähti ja KymiSun yhdessä Lapellandin väen kanssa esittelemme tuotteitamme ja palveluksiamme asuntomessuvieraille. Muutama päivä enää, niin portit avautuvat! Lehdistöpäivä on torstaina 11.7.2019 ja messut alkavat perjantaina 12.7. Lämpimästi tervetuloa Korialle!

Alakategoriat

© 2018 Tallisillalla.fi Kaikki oikeudet pidätetään. Sivuston sisällöstä vastaa Vihertähti. Sivuston tekninen ylläpito sekä toteutus IT-Palvelut AtkShop